Bemutatkozás   Elérhetőségek   Látnivalók   Szállás   Gasztronómia  
Szabadidő
Magyar Deutsch English
26 °C
 

Szállás

Őrség Kapuja Ifjúsági Szálló, Csákánydoroszló
9919 Csákánydoroszló Vasút u. 15.
Tel.: 94/367-735
         30/249-6500
         30/505-6890
E-mail: orseg-kapuja@freemail.hu
Honlap: http://www.orseg-kapuja.hu/

Térkép

Nagyobb térképre váltás
Szálláshelyünk Csákánydoroszló községben található, az Őriszentpéterre vezető főút mellett, szó szerint az Őrség kapujában, hiszen előtte elhaladva már az Őrségi Nemzeti Parkban találja magát az utazó. A szállótól gyalogosan alig 10 percnyire, 800 méterre kanyarog a vadregényes Rába folyó, a folyót Csákánydoroszlónál átívelő híd lábánál helyezkedik el a Rába túrák kedvelt kikötője. A környéken rengeteg a látnivaló, a magyar-osztrák-szlovén hármashatár közelsége határon túli kirándulások lehetőségét is biztosítja az ide látogatóknak. A vidék halban-vadban bővelkedik, a horgászat és a vadászat szerelmeseinek is kiváló úti cél.

 
A szálló a helyi, 1908-ban épült régi iskolaépület felújításával, bővítésével került kialakításra a 21. század követelményeinek megfelelően, mégis megőrizve az épület sajátosságait.
Szálláshelyünkön 10 db 4 ágyas szobában 40 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani, 3 szoba pótágyazható, így szükség esetén a kapacitásunk még néhány fővel bővíthető. A szobákon kívül teakonyha, társalgó, kerti pavilon és kültéri főzőhely áll vendégeink rendelkezésére. A társalgó, illetve a szobák egy része nagyképernyős televízióval, hűtőszekrénnyel felszerelt, a szálló egész területén Wi-Fi elérhetőség biztosított. Igény esetén kerékpár, illetve sporteszközök kölcsönözhetők. Reggeli helyben, ebéd és vacsora helyi éttermekben, illetve igény esetén kiszállítással a szállóban biztosított. A szállótól 50 méteren belül található posta, vegyesbolt, zöldség-gyümölcs üzlet.

Megközelítés:
Közúton a 8-as számú főúton Csákánydoroszló
Vasúton Szombathelyről Csákánydoroszló vasútállomás


Hírlevél
feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2012. Vasihegyhat-rabamente.hu. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu